söndag 29 januari 2012

Träning

Hej!

Idag har jag haft en mycket bättre dag, men det är klart att det är svackor ibland.. Men det är bara att bita ihop och komma igen :)

Jag tog Hop-Zan på träningen idag, och som han hoppade! Jag är supernöjd.. Han har aldrig gjort så svåra övningar och han gjorde det väldigt enkelt! Det är så lätt att rida när man har en häst som är ambitiös och vill!

Jag ska lägga upp en film så fort den är klar, håll ut.. Jag är inte så tekniskt lagd ;)

Nu ska jag berätta vad mina hästar har för stammar :)

Hop-Zan val 5 år e: Hip-Hop u: Zeppolin ue: Rastell

Hop-Zans mamma Zeppolin!
Hip-Hop 1045
Hop-Zan hösten 2011
Hop-Zan i hagen
Boucheron (Bosse) val 6 år e: Corland u: Pepe ue: Indoctro

Boucheron
Corland
Indoctro

Skywalker (Walle) val 8 år e: Oramè u: Lumena ue: Irco Mena

Skywalker
Oramè
Irco Mena
Det är stam och ålder på de hästar jag rider just nu.

På em idag så åkte vi ner till ridhuset igen och jag red Bosse och Skywalker..
Bosse går från klarhet till klarhet för varje gång jag rider på honom. Det är en underbar häst att jobba med. Jag har nog aldrig haft en häst med sån ridbarhet som han har! Det är alltid roligt att rida honom :)

Jag fortsatte med jobbet från igår med Walle, vi satte upp små "titthinder" bara för att se reaktionen, och det var precis som igår, men jag gjorde inte någon stor grej av det när han höll på och då gav han upp relativt snabbt! Nu kommer jag nöta vidare varje gång jag åker till ridhuset. Det räcker med bommar på marken bara.
Jag hoppas kunna åka och träna för Tomas på torsdag med bara Walle. Han behöver gå mycket nu så han gör av med all sin energi :) För övrigt så var han otroligt loss och fin idag =)
Kommer även att göra lite förändringar i hans foderstat nu tills säsongen kör igång på allvar. Även om man inte kan tro det när man tittar på honom så finns det otroligt mycket nerv i honom, och då kan det lätt slå över och bli så här.
Men jag tror på den här hästen iallafall, eller jag ska visa att vi kan :) Jag är envis!! haha

Nu sitter filmen från dagens träning på nedladdning, så förhoppningsvis hinner jag fixa det under morgondagen.. Men jag har en massa annat att stå i imorgon. Sen är det sista natten på jobbet för mig imorgon också! Men lovar senast på tisdag =)

Ha det gott!

KRAM

2 kommentarer:

  1. Men... du har ju glömt Rod-Rigo /Ewa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Scarlette också... Men det kommer :) Jag skrev bara om de hästar jag rider just nu. / Pernilla

      Radera