torsdag 19 januari 2012

Torsdag!

Idag har vi som jag skrev tidigare haft möte på ridskolan ang elitlaget 2012.. Jätteroligt att så många kom och visade intresse!

Vi kom fram till olika saker, som det ser ut nu så går första omgången i Umeå sista helgen i mars.. Det är 6 ryttare som är preliminärt uttagna. Men sen beror det på resultat i tävlingarna som är innan. Hur som helst är vi ett jättebra gäng och vi ska göra vårt bästa och ha kul så klart!

En sak som faktist gjorde mig besviken var att jag bara fick ha med mig en häst på Peter Eriksson träningen nästa helg... Så mitt val faller då på Hop-Zan!! Jag hade verkligen hoppats få vara med med båda, men så blev det inte den här gången heller :(


Det som jag skulle berätta om är att jag av olika anledningar har valt att flytta Scarlette igen, hon går nu hos en kompis till mig i Eskesta på en jättefin lösdrift tillsammans med en fjording och en till häst! Där kommer hon att få det jättebra! Tanken var först att hon skulle komma tillbaka hem och att inridningshästen skulle få åka tillbaka hem igen, men nu kunde vi lösa det på det här sättet istället :)

Imorgon åker vi med två hästar till ridhuset, lugn dag med andra ord.. Det blir Bosse och Nemo. På kvällen är det jobb som gäller för mig..

Nu måste jag hoppa in i en dusch, sen blir det lite skitsnack med Sandra och Pelle innan kudden kallar ;)

Ha det!!

2 kommentarer: