torsdag 26 januari 2012

Sponsor!!

Jag är så glad att kunna berätta att jag har fått en väldigt stor sponsor för 2012! Det är ett skadeserviceföretag som jobbar med det mesta.

Besök gärna deras hemsida Skadeservice i Östhammar AB

Det här betyder så klart jättemycket för mig och det kommer att vara till en väldigt stor hjälp! Alla ni som håller på med hästsport vet ju vad det kostar..

Detta år kommer jag att kunna satsa extra mycket pga av deras stora hjälp! Vill även tacka Mikaela som har ordnat det här till mig!!

Här kommer lite information om företaget :)

TRYGG & SNABB SANERING

Skadeservice i Östhammar AB är ett företag med säte i Östhammar men har sin verksamhet förlagd till hela Sverige. Även internationella uppdrag förekommer då i form av akutinsatser vid natur och miljökatastrofer.

Vi åtar oss i princip alla saneringsuppdrag, från jouruppdrag hos privatpersoner och företag i nöd till långtidskontrakt med fastighetsägare eller industriföretag.
Varsam sanering tillsammans med långsiktigt tänkande och förebyggande åtgärder gör oss kostnadseffektiva för dig som kund.

Vi ordnar allt åt dig

Vi har kompetens, erfarenhet och rätt specialkunskaper för att klara alla typer av rivning och efterföljande återställning. Det behövs bara ett samtal eller mail så ordnar vi allt åt dig!

Vad vi erbjuder

TJÄNSTER

Ett brett utbud tjänster inom sanering, bygg, återställning, katastrofberedskap, dykning och översvämmningar. Även uthyrning.
Läs mer

Om det är bråttom

JOURSERVICE

Akutinsatser i samband med svåra
översvämningar, kemutsläpp, oljespill, brand- eller vattenskador.
Ring jourtelefonen: 0173-211 15

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar