lördag 21 januari 2012

Händelserik dag!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig ;) Sandra och jag red ut på Bosse och Chester i morse i kylan. Vi kom inte jättelångt innan Chester drog av världens bockserie, som slutade med att Sandra låg i snön. Man tror inte att hästen ska sticka ifrån sin kompis men det gjorde han. Ut i skogen. Jag hoppade av Bosse för han blev lite pigg av att hans kompis stack.
Vi började promenera hemåt och då dök Chester plötsligt upp från skogen haha. Efter mycket om och men fick vi tag i honom. Sen fick vi en promenad hem!

Chester ute på egna äventyr!
Bosse fick agera lockbete
Eftermiddagen flöt på bättre. Vi åkte till ridhuset med fyra hästar! Började med Hop-Zan som kändes bra idag, det tar sig för varje dag. Han har lite jobbigt att sätta under sig i galoppen, men det beror nog på att han har så stor galopp. Det kommer att bli bra när han blir tillräckligt stark!

Sen var det Walles tur, satte upp ett litet hinder med sockerbitar, under ställde vi ut koner. Självklart var det "livsfarligt" så vi hade en liten diskussion. Efter det gick han väldigt bra! Det blev en ordentlig genomkörare för honom idag.

Hop-Zan trött efter dagens ridpass
Nu är allt klart för idag.  Ikväll får vi middagsgäster! Trevligt :)

I morgon är det en ny dag, full fart igen!!

Hoppas ni får en trevlig lördag kväll :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar