onsdag 15 februari 2012

Onsdag!!

Tokiga som vi är så åkte vi ner till ridhuset med fyra hästar :) Det gick bra att köra trots snöstormen.. Jag hade med mig Walle och Blingan!

Mina hästar kändes riktigt bra!
Jag började med att longera Blingan ca 10 min, så hon får springa av sig lite energi. Sen hoppade jag upp och red alldeles själv idag igen :)
Hon var lite spändare idag, med det berodde nog på att Sandra red samtidigt så vi möttes ibland osv, men det är bara nyttigt att träna det från början!
Jag travade nog runt på henne 10 min idag, sen var hon jättetrött! Men från igår till idag så hade hon mycket bättre bjudning, det är jättebra :) Stoort plus i kanten till henne idag!!

Snöstorm när vi körde hem från ridhuset :(

Walle kändes loss och fin från början till slut.

Jag hoppade lite på Mirantos idag, det kändes bra. Kul att få hoppa lite större hinder :)Har ju mest blivit 1m senaste veckorna..

Nej nu ska jag göra lite nytta, innan man somnar ;) Lätt att bli trött när man sätter sig efter att ha hållit igång hela dagen..

Hörs senare ikväll :)

2 kommentarer:

  1. Hej Pernilla! Läser din blogg ibland. Du håller på som ungefär. Fullt upp hela tiden :) Tänkte ha en synpunkt på din blogg oxå. Det är svårt att läsa tycker jag nr du ändrade till skrivstil. Bara en synpunkt. Kram Malin

    SvaraRadera