måndag 27 februari 2012

Stolpe ut

Tyvärr hade svenskarna lite stolpe ut i sista stora världscup hoppningen. Det är ändå roligt att titta hur de rider, vägval, tempo osv. En annan intressant iaktagelse var när de gick banan.
Och inte minst så är det ju härligt att se Roffe!! Han rider ju såå bra :)
Nu är det slut för i år, men jag ska tillbaka nästa år igen för då går Världscupfinalen i Göteborg!
Mamma och jag "tävlade" i Libresse montern. Vi blev ganska förvånade när vi gick förbi och såg mammas namn på vinsttavlan :)
En rosa borste blev vinsten!
Nu är vi hemma - klockan är 01.00. När resan startade trodde jag nog inte att vi skulle komma hem tillsammans med bilen. Berättar mer om den historien senare.

Måste upp kl 07.00 för då är det dags för Nikkie att åka till skolan.
Själv åker jag till ridhuset. Eftermiddag blir lugn :)
1 kommentar:

  1. Mysig helg ni verkar ha haft! :) Nu blev det lite ändrade planer för mig, jag hoppade Emma igår och blev såå tävlingssugen så jag hoppas att jag kommer med till Högbos tävlingar på söndag.

    Och vet du vad? Nu när jag skulle förnya min licens så visste jag inte vad jag skulle rida för för klubb. Stockholms fältrittklubb känns lite tråkigt, det är bara jag som är ute på tävlingarna, dom satsar ingenting på träningar etc (när jag började rida för dom fick man väldigt stort ekonomiskt stöd, men inte längre). Så då valde jag Tierps ridklubb. Haha, det var bara ett infall. Så nu blir vi klubbkompisar, tycker att ni verkar ha en mysig sammanhållning!

    SvaraRadera