torsdag 16 september 2010

Putsat =)Det blir ju några träns som används varje dag... Och jag ligger efter i mitt smörjande, brukar smörja varje dag efter jag har ridit.. Men nu när jag har varit själv så har det tagit sån tid med hästarna så jag har inte hunnit, men nu har jag smörjt ikapp :) Det känns jättebra!!

Jag har också bytt pass nästa vecka så jag jobbar torsdag istället för onsdag, för på onsdag ska jag åka och träna för Pether Markne!! Det ska bli såå kul, längtar!!

Har satt ut annons på Wince idag, så på söndag kommer den första familjen som vill provrida!! Spännande..

Nu ska jag och Pelle kolla på Idol som vi har spelat in :)

Sen blir det till att krama kudden!! SOVMORGON imorgon... Love it...

4 kommentarer:

 1. Oj! Själv tror jag att jag ligger ungefär 3 ÅR efter i putsandet av alla miljontals saker man samlat på sig under åren. Fast just nu saknar jag en riktig sadelkammare så då är det inte lätt att få det bra, får skylla på det ;D

  SvaraRadera
 2. Smörjde du även tränset som hängde långt till vänster och som hade mystiskt lager med ludd över hela sig (tränset)? ;)

  Givetvis kikade vi in i sadelkammaren när vi var där och hälsade på och lade då märke till ett träns som jag misstänker att du varken använder eller smörjer så ofta. :p

  Jag smörjde sadel och träns igår, mest för att det regnade när jag red så jag hade inget val än att smörja sadeln efteråt..

  SvaraRadera
 3. Madde: Det är bra att ha något att skylla på ju ;) haha

  Heidi: Nej det tränset hänger fortfarande kvar... Hmmm försöker få till ett vitt träns ;)

  SvaraRadera
 4. Misstänkte väl att det inte räknades in i smörjandet. ;)

  SvaraRadera