onsdag 15 september 2010

Riktigt bra dag!

Nu blir det ett snabbt inlägg, för jag ska strax åka till jobbet :)

Dagen idag kan nog inte bli bättre, gick ut i stallet tidigt imorse för att hinna med allting. Bestämde mig då helt plötsligt för att jag skulle försöka mig på att rida både Hop-Zan och Olle själv.. Hop-Zan har jag bara suttit på ett par gånger sen jag red in honom, men snäll som han är så stod han helt still när jag satt upp på honom från pallen =) Kunde sedan skritta ut på ridbanan och rida honom i alla gångarterna!! Wiii va kul!!!

Sen var det Olles tur, det är väl det som kunde blivit det svåraste... Men jag pratade lugnt med honom hela tiden och stressade inte, när jag tyckte att jag fick ett bra tillfälle så klev jag upp, från pall... Tror inte ens att han blinkade ;) Det är så otroligt skönt att jag har kommit så pass långt med båda, särskilt med Olle. Nu klarar jag av att rida honom själv, förut har jag alltid varit beroende av att någon ska kasta upp mig, eller hålla i honom när jag sitter upp. Men nu ska det nog gå bra även i fortsättningen.

Skywalker fick gå markarbete över små hinder idag, han var riktigt loss och fin. Vilan har gjort susen =)

När hästarna och stallet var klart så drog jag med gammellastbilen till verkstaden i Läby, en koll av bromsar, den ska hyras ut i en vecka och då vill man att allt är helt ok =)

Nu är det dax att dra till jobbet... Höres imorgon igen.. (hoppas jag)

Kramar

2 kommentarer:

 1. Pernilla, nu har du varit riktigt duktig både med hästarna och bloggandet!! Gillas! Vilken gullig mamma du har! Snygg tröja!
  Som sagt det finns massa saker att blogga om, bara fantasin sätter gränser, det är ju så kul att läsa!
  kram tette

  SvaraRadera
 2. TACK!! Du kommer väl ihåg att det var den jag provade tillsammans med dig i Gävle i travbutiken??
  Kram

  SvaraRadera