onsdag 22 september 2010

Pether Markhne träning!!

Idag har jag varit och tränat för Pether Markhne med Skywalker och Ponita!! Finns ingen bättre att rida för, han ser allt!!

Hästarna kändes jättebra, vi fick hoppa olika övningar där det gällde att ha hästarna lydiga och framme för skänkeln.. Båda hästarna gjorde det riktigt bra..

Fick jättemycket beröm för att jag red väldigt bra, noggranna vägar och att jag hade en mycket bra plan i min ridning. Sånt är alltid kul! Han frågade vem jag tränade för.. och helt ärligt så tränar jag inte för någon... Då fick jag kommentaren att man kan inte rida så bra om man inte tränar för någon! TACK!! Det var det enda jag fick fram, man blir så glad när man får höra sånt.

Har fått lite hemläxa med tips som jag kan träna på själv, jag ska bara hoppa små hinder och få hästen lydig både fram och tillbaka.. Ska tänka på att vara avslappnad i min vänstra handled också. Ni förstår att han ser verkligen allt :)

Jag åkte därifrån med ett stort leende på läpparna och ännu bättre självförtroende, sånt gör bara att man vill rida mer och utvecklas ännu mera!

Nu måste jag gå och sova om jag ska orka gå upp med Nikkie imorgon bitti =)

God natt!!

4 kommentarer:

 1. Var ju ett tag sedan jag såg dig rida, men jag tyckte du var riktigt duktig redan när vi gick i gymnasiet och det är ju 13 år sen.

  SvaraRadera
 2. Tack Madde =) Fy nu kände man sig gammal ;) 13 år, tänk vad tiden går fort!!

  SvaraRadera
 3. Okej tjejer, nu är ni heeelt ute och cyklar! Finns ingen möjlighet att det är 13 (!) år sedan... Eller?

  SvaraRadera
 4. Ja säg att vi är det =) Då blir jag glad... men, man är inte äldre än man gör sig ;) Eller hur??

  SvaraRadera