tisdag 14 september 2010

Nu har det varit alldeles för dålig uppdatering här, men ibland känns det som att man bara skriver samma och samma... Men nu har det hänt lite sen sist =)

Hästarna känns i bra form.. Skywalker har jag börjat rida lite lätt efter en knapp veckas vila.. Han har också varit till Bea på massage och akupunktur, det behövdes, han hade lite trötta muskler i baken efter två helgers meeting. Men nu är han på topp igen, pigg och glad som vanligt!

Wince är nu veterinärbesiktad och gick igenom, så nu ska vi lägga ut en annons på honom så fort som möjligt.

Olle rullar det på framåt med, han gör nya framsteg för varje dag som går.. Han är nyskodd nu också, verkad i bak, efter vintern ska han få skor i bak också.

Hop-Zan har jag mest jobbat från marken, han har lite svårt att acceptera bettet fortfarande, men det blir bättre och bättre.. Han får stå med träns på sig i boxen varje dag för att vänja sig =)Han har fått skor på framhovarna också, han skötte sig galant!!

Pelle o pappa har börjat bytt stängsel på hagarna, det blir kanonfint!! Jag har fått Franska elbandet, som håller upp till 25 år!!! Det är dyrt att köpa in, men med den hållbarheten så blir det billigare i längden. Jag kommer ha det på alla hagar utom den här hemma.. Sen kommer vi även att sätta lika runt ridbanan.. Brunt är bandet, såå fint!! Bilder kommer :)

Vi har köpt en till bil också, en GUL Polo =) Pigg liten och bensinsnål bil! Vi behöver två bilar över vintern.. Sen att den var gul är ju bara roligt!! Lägger ut bild senare idag!

Nu ska jag dra mig ut mot stallet, tre hästar ska arbetas idag!! Förövrigt så känner jag mig piggare idag, hade feber igår :(

I eftermiddag åker jag med Simona till John Hickey för att prova häst =)

Ikväll är det buggkurs igen, Pelle åker med den här gången eftersom Kristoffer inte ville fortsätta.

Kram så länge

2 kommentarer:

  1. GUUUUUL BIIIIIIIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!
    tette

    SvaraRadera
  2. hahahahahahaha GUUUUL BIIIIIL ;)

    SvaraRadera