måndag 27 december 2010

GOD FORTSÄTTNING!

Hoppas ni har haft en härlig julhelg :) Min har varit bra, blev en lite stressig julafton.. Pelle började jobba kl tolv och jag halv fyra.. Men vi hann med allt vi skulle iallafall. Nikkie var jätteglad över sitt berg med julklappar! Mamma o pappa fick en diskmaskin av mig, Pelle o Kristoffer, det uppskattades väldigt mycket tror jag!

På juldagen var vi lediga. Vi var hemma på dagen och pysslade med stall mm. Sen fick vi julbord hemma hos mamma o pappa. Riktigt gott :) Vi spelade lite kort och umgicks på kvällen. När vi kom hem tog vi hand om hästarna, sen tog vi ett bubbelbad!

På annandagen jobbade jag igen, så det blev en lugn dag fram tills dess att jag åkte. Nikkie var lite hängig också, det har nu visat sig att hon har fått vattkoppor :( stackare... Det är inte bara en prick heller, utan massor.. Så pigg är hon inte just nu.

Idag har jag börjat sätta igång hästarna igen :) Imorgon kommer Cissi och då ska vi rida ut i snön.. Vägarna är jättefina att rida på nu!

Min snälla granne var här igår och skottade hela ridbanan så nu är den också jättebra att rida på!

Kram


Viggo gillar höbalen i hagen =)


Viggo o Alfons


Nikkie öppnar de sista julklapparna hemma hos mamma o pappaGlad över sin nya mjukishundScarlette i hagen hos Linda, tyvärr på väldigt lååångt håll

6 kommentarer:

 1. Pernilla då.... Nikkie hon blir nästan bortskämd skojj!! hahaha! Skulle vilja träffas någon dag här på jullovet! <3<3<3<3

  //Elin Wågenheim! <3
  Bamsekram hälsa Nikkie från mig! <3

  SvaraRadera
 2. Höbal i hagen. Tjockohästen Z kan bara drömma om något sådant....;)

  SvaraRadera
 3. Elin: Det är bara att komma över :)

  Heidi: Hop-Zan hade också höbal i hagen... Men precis som sin mor så klarade han inte av det... Blev mer lik en tunna ;) Walle blev också för tjock... Medan Issy hade behövt den..

  SvaraRadera
 4. Ajdå. Tråkigt när det inte funkar och lite synd om Hop-Zan kanske som ärvt den genen av mamma. :p

  Titta på mat och bli tjock typ.. ;)

  SvaraRadera
 5. Ja det kommer med all säkerhet från mamma... Annars är det ju ganska vanligt att en 3-åring kan ha fri tillgång på hö.. Men inte han inte ;)

  SvaraRadera
 6. Men då kommer vi kanske någon dag!

  SvaraRadera