måndag 23 april 2012

BLOGGTÄVLING!

Tävlingsregler:

1: Svara på frågan: Varför ska just du vinna det här täcket?
Svaret skriver du som en kommentar i bloggen tillsammans med ditt namn och din E-post adress.

2: Gilla Strömsbergs Gård på facebook

3: Spara bilden ovan och lägg upp på din facebook/blogg/twitter samt länka tillbaka till http://pernilladannberg.blogspot.se/

4: Dela bilden på Strömsbergs Gårds facebooksida

Tävlingen avslutas 22 maj 2012
Vinnaren presenteras här på bloggen!

Lycka Till!


40 kommentarer:

 1. 1. För min fina ponny inte har något flugtäcke än, har haft honom sen i november och insekterna i den här hålan börjar komma, tycker synd om min pluttponny snart haha! dom dagarna som han går utan täcke, när de är varmt. och hans matte (jag) har inte råd för tillfället.. hehe. :D

  2.gillar :)

  3. gjort, här! http://jjohannii.blogg.se/2012/april/bra-bloggtavling.html#comment

  4. vet inte om de gick (min dator är lite knäpp ibland) men försökte iallafall :p

  jag heter johanna hedqvist och min mejl är johannahedqvcist@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag bör vinna detta täcket då jag har en häst som är känslig mot knott, mygg och andra insekter. Har fleratal produkter från Strömsbergsgården (Amigo) och är SUPERNÖJD! Äntligen något som passar min unghäst och till vettiga priser. Alla täcket köps i Amigo och en del annan utrustning med, så roligt att kunna matcha ihop :)

  Emelie Thoresson
  emelie.thoresson@live.se

  (1 - done)
  2. gillar!
  3. http://deelux.blogg.se/2012/april/tavlar.html
  4. Bilden är delad! )

  :)

  SvaraRadera
 3. ...vill väldigt gärna ha ett nytt förstklassigt täcke till min favorithäst på ridskolan (TIRK)! Det nuvarande, inte särskilt väl passande heller, "sjunger på sista versen" och borde få kasseras....

  Har gillat, publicerat bilden på min fb-sida och delat så gott jag kan....förstår inte instruktionen antagligen, för gammal för "sånt här"!

  SvaraRadera
 4. Gunilla Carlberg23 april 2012 21:01

  Mail:goggo2805@hotmail.com

  Vill jätte gärna vinna detta täcke till min fina pålle kille <3. Han har väldigt tunnn päls å klarar knappt av alla insekterna på sommaren.:( Dessutom får han skav av det mesta.. HW:s täcken funkar som tur e, men måste variera/byta täcken ofta. Så det skulle vara en super fint för min ekonomi att få vinna ett, å slippa köpa alla varianter!:)

  Tror att jag har lyckats spara/gilla/dela alla insruktioner! Ha de gött å snart e sommaren här!!:)

  SvaraRadera
 5. Fiffi har soleksem och behöver ett täcke med UV-skydd. Amigo-täckena är dessutom de enda som ligger bra på henne. Har ett eksemtäcke från Hööks nu... ja jag vet, dags att byta!;) Fin häst vill ju ha ett fint täcke, och framförallt ett täcke med bra passform!

  Susanna Wermaeus
  wermaeus@hotmail.com

  Ps. Jag har aldrig tävlat på några bloggar el. fb men det här vill jag f*n ha!:)

  SvaraRadera
 6. Jag har ingen häst, men jag kan ge bort den till någon som behöver den, tex ridskolan

  SvaraRadera
 7. För att mina söta föräldrar skulle bli väldigt glada om dom inte behövde betala ett flugtäcke åt den lille herrn! Eftersom vi aldrig haft någon flug-tid tsm så har har inget sånt täcke än, och eftersom pappa och mamma betalar allt så borde jag och Bert vinna det! Han vill ju inte visa sig knottrig av myggbett för dina fina stjärnor på tävlingar i framtiden! :D

  Har lagt ut bilden på min blogg, delat och gillar :))
  min mail är : stalltjejen95@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag skulle gärna vinna ett täcke till min häst. Min häst är super känslig mot insekter han får oftast bölder när han blir biten. har tyvärr inte haft råd med nått flugtäcke.
  http://ridtravarkillen.blogg.se/2012/april/tavling-10.html#comment

  mikaela törnqvist
  mickis_mickis1992@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Min lilla prins skulle vilja ha ett täcke då han inte alls tycker om insekterna på sommaren får också stora bulor på kroppen efter betten.

  Jag har även väldigt svårt att hitta täcken som sitter bra på min lilla häst :)

  Matilda Wiberg
  Tiiildis@live.se

  SvaraRadera
 10. Jag skulle jätte gärna vilja vinna det här täcket till min älskade häst som jag red förut Han är jätte känslig mot insekter och klarar knappt av att vara ute mer än några timmar på sommaren. Vilket gör att han även inte får gå mer än ett par dagar på sommarbete Skulle vara kul för honom att kanske gå några dagar till med hjälp av det här täcket.
  r_onj_a@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. -Äger inget tunnt täcke så detta hade varit perfekt! Har en kompis som har ett likadant och hon säger att det är det bästa sommartäcket hon någonsin haft.

  -Gillar på FB (vet inte hur man delar på FB, men länkar på bloggen istället och till denna tävlingen och hoppas att jag får vara med ändå)

  -Mikaela Lind
  -Mail: mikaelaindie@hotmail.com

  -Bild+länk: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/2012/april/tavllllling.html

  Håller tummarna! :)

  SvaraRadera
 12. skulle vara grymt kul om Ulla vann det super bra och fina täcket, det är mycket knott och bros där vi bor, och jag äger inget flugtäcke tyvärr.. så jag skulle uppsatta det jätte mycket om jag vann!:)

  mildatilda_94@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. mathilda fridh28 april 2012 15:55

  skulle vara grymt kul om Ulla vann det super bra och fina täcket, det är mycket knott och bros där vi bor, och jag äger inget flugtäcke tyvärr.. så jag skulle uppsatta det jätte mycket om jag vann!:)

  mildatilda_94@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Beata Granfors1 maj 2012 21:17

  Min fina fröken grå hade kunnat njuta fullt ut av sol & värme i detta super bra "Antikryp" täcke! :)
  Håller tummar & tår att hon snart kan gå i hagen lugnt och beta och njuta av sommaren!

  Gillat och delat på facebook.
  Länk:http://www.facebook.com/profile.php?id=729242123&ref=tn_tnmn

  Beata_granfors@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Olivia Andersson2 maj 2012 17:27

  1. JAg tycker att jag ska vinna för att min ung ponny är känslig mot insekter och det hjälper inte med myggspray, och hon har växt sen förra sommaren så hennes insektstäcke är för litet, :)

  2.gillat och klart,

  3.Gjort!

  4. Gjort!

  MIn mail är livan99@msn.com
  //Olivia Andersson
  nu håller jag tummarna att just jag o min ponny vinner detta täcke så vi slipper en massa insekter i sommar! :)

  SvaraRadera
 16. Det med flugtäcken på marknaden kryllar
  Men hör till fansen som Strömsbergsgård hyllar!
  Funktion, kvalitet och passform
  Vinner jag är lyckan enorm!

  Namn: Helena Gustafsson
  email: ellie26221@hotmail.se

  SvaraRadera
 17. Hej! Jag har haft min Mistral i 20 år nu men ännu inte hittat "Bästa flugtäcket". Men inte ger jag upp hoppet om att hitta ett som har bra passform, inte skaver, är hållbart och framförallt skyddar mot de flygande plågoandarna. Mistral har ett känsligt skinn, han börjar vifta för den minsta fluga på kroppen. Så nu vill vi prova Amigo Aussie!!! Mvh Carina Boman canoira@gmail.com

  SvaraRadera
 18. För det första hade det varit jättekul att någon gång fått vinna en tävling. Att det dessutom är ett täcke hästen min verkligen behöver och av mitt favoritmärke är inte sämre det. Flugtäcket han har nu är söner och skaver. Horsewares täcken är de enda av alla de täcken jag provat på honom som inte ger skav.

  johanna@farags.se

  SvaraRadera
 19. Jag äger inte ett enda flugtäcke så det hade verkligen varit en bonus att vinna detta för att kunna lägga de pengarna på något annat som kanske är liiite roligare. ;) Nä, men detta täcket hade verkligen varit toppen till sommaren och det gör ju inte det hela sämre att det är ett grymt märke. Amigo-täckena är de som ligger allra bäst på min häst så det hade varit grymt roligt att vinna detta! :D

  malinkarlss0n@hotmail.com

  Jag har gillat och delat. :)

  Här är länk till inlägget på min blogg: http://tennisryttarna.blogg.se/2012/may/tavling.html#comment

  SvaraRadera
 20. Oh, hade varit så roligt att få vinna ett täcke som har enormt bra passform, inte skaver och hästarna älskar HW täckena! Synd bara att man inte är gjord av pengar så man kunde skämma bor dom lite mer! Hade därför varit så bra att få vinna ett :)
  De flugtäcken jag har sitter snett och är på väg av efter en rullning, hemska skav får mina busar också, inget jag vill att dom ska behöva ha! Hoppas verkligen att man kan få ha turen med sej för en gångsskull och kunna lägga pengarna man tjänar på något annat välbehövligt! Finns alltid saker man behöver, tyvärr tillåter inte plånboken alla idéer!
  Lisa Esselius lisaesselius@hotmail.com
  Gillar sedan innan, och har delat om jag nu lyckades?!

  SvaraRadera
 21. Min lilla prins borde få den stora äran att vinna det här suppertäcket! Nu när de otäcka knotten och flugorna kommer, skulle det sitta finfint med detta täcke då han är extra känslig. Det har han tidigare somrar har varit ett billigare som inte hållt, stora hål har det så vill inte använda det. Det är verkligen dålig kvalité på dom jag haft. Skulle vara otroligt coolt att ha turen med sig och vinna något, vinner aldrig något annars. Skulle bli så obeskrivligt glad om jag vann, och min ängel skulle få en perfekt födelsedagspresent.

  Länken: http://freyfaxi.blogg.se/2012/may/tavla-tavla-tavla.html#comment

  Emma Gustafsson, gustafsson-95@hotmail.com
  Har gillat och har delat!

  SvaraRadera
 22. jag vill vinna för jag tycker att min prins är värd det för varje torsdag så är det särskolebarn som knappt kan röra sig som rider han och han sköter sig perfekt.
  och han är allmänt underbar.

  Olivia

  länken till bilden http://www.facebook.com/photo.php?fbid=431223400239977&set=a.104498289579158.9712.100000569632268&type=1&theater

  har gillat och delat

  oliviaia@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Jag är med!

  Jag vill vinna för att: Min häst förtjänar detta, skulle kunna lägga alla mina pengar på att han ska få något som han tycker om. Och detta täcke vet jag ligger bra och har hört mycket positivt om det! Därför skulle jag vilja ge min häst något han och jag kommer ha nytta av och nu när sommaren kommer skulle detta vara perfekt. Han ställer upp för mig i alla lägen och jag vill gärna ställa upp för honom. Tyvärr har jag inte pengar att lägga på ett sådant täcke men önskar jag hade det. Det skulle vara fantasktiskt om jag fick äran att ge min häst detta, han är mer än värd det! :)

  Gillar redan på facebook!
  Länk till mitt inlägg på bloggen: http://mysancarlsson.blogg.se/2012/may/amigo-aussie-all-rounder.html#comment
  Delat bilden på min facebook!

  mysan.carlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min häst behöver detta täcke då han är ung och under utbildning. Han växer så det knakar och alla hans gamla täcken börjar bli för små.
   Jag vill även att han ska må så bra som möjligt och kunna lägga sin energi på träning och utveckling och inte elaka insekter.

   /Anna-Carin Stattin

   Radera
 24. Vår lilla prinsessa är skadad och ska stå i sjukhage hela sommaren. Utan skydd från träd och buskar. Vi är i stort behov av ett insektstäcke. HW täckena sitter som en smäck på vår Anastasia.
  Hälsningar Sara Schildt
  sara.schildt@glocalnet.net

  SvaraRadera
 25. Min stora kille skulle behöva ett har köpt flertalet men inget har passat bra de har gett skav.Och nu när han går själv så skulle han behöva så att han kan lägga all sin energi på tävling och inte vara fullt så trött pga flygfän och sol.
  Susanne
  familjenhallman@telia.com

  SvaraRadera
 26. Nettan

  Skulle vilja förära min dotters gamla trotjänare med ett sådant täcke. Det vore KÄRLEK på hög nivå.

  annette_storkh@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta täcket till min 5-åring. Eftersom hon växt så mycket och det är inte lätt när man är fattig student.. Min häst skulle bli så lycklig för då har hon en ursäkt att visa upp sig för de andra, i detta snygga täcket! Hon behöver ju ett täcke av riktig kvalité för hon springer från flygfäna och blir genomsvett utan.. Detta är ett täcke att lita på och det behövs när man själv bor 2 mil från stallet. Så nu håller jag och min häst tummar och hovar!

  julia.jarnroos@hotmail.com

  Länk till tävlingsinlägget på min blogg: http://ohjuliet.blogg.se/2012/may/jag-ar-med-och-tavlar-1.html

  Gillar dem sen innan på FB och har delat deras bild där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett flugtäcke behöver nästan varenda häst
   Är alltid bra ó ha.
   När knotten e som mest
   ska min arbetshäst ha de som bäst
   Han slipper att kliá
   Ó är helt smärtfriad!

   Anna Odenbrand, annao_98@hotmail.com
   Gillar på Facebook och har delat deras bild.

   http://ryttarhiss.blogg.se/2012/may/bloggtavling-tacke.html#comment

   Radera
 28. Jagh vill vinna detta till min fina ponny för att ge honóm en så behaglig o bra sommar som det bara går.
  Gillat o lagt upp på min blogg!
  charlie_2001@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Min svarta häst behöver ett vitt svalkande sommartäcke och så blir det ett fint tillskott till min amigosamling!
  084669923@sandvik.com

  SvaraRadera
 30. Min svarta häst behöver ett vitt svalkande sommartäcke och så blir det ett fint tillskott till min amigo-samling.
  Fel mail tidigare rätt är:
  084669923@telia.com

  SvaraRadera
 31. Första sommaren som jag äger min egen häst å jag vill att hon skall ha det absolut bästa, vilket innebär detta fina täcke. skulle bli jätteglad. :)

  SvaraRadera
 32. Glömde skriva med adress. så gör om det igen.
  Första sommaren som jag äger min egen häst å jag vill att hon skall ha det absolut bästa, vilket innebär detta fina täcke. skulle bli jätteglad. :)

  Anna Nikell
  Nikell146hotmail.com

  SvaraRadera
 33. För dessa täcken sitter så himla bra i bogen har provat många olika täcken och dessa täcken sitter grymt bra!!!
  Hade gärna haft ett sådant täcke till min häst som är känslig för insekter.
  Maria
  maria.carlander@hotmail.se

  SvaraRadera
 34. älskar passformen på just dessa täcken <3 och min häst är värd de bästa <3 en sommar utan insektsproblem hade varit skönt ;).ha en Trevlig vår o sommar =).

  Annika <3
  annikabengtsson82@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Förra sommarens flugtäcke blev söndersmulat av beteshagens täckesstrimlare; pållen fick gå utan. Amigo är favorittäcket inom- och utomhus, ett flugtäcke med samma fina passform skulle vara toppen!
  Susann//
  hapua64@hotmail.com

  SvaraRadera
 36. Min lilla stora häst har hitintills bara haft ärvda täcken från tidigare ponny-liten häst. Då hon ska gå på sommarbete är ett flugtäcke ett måste så jag står inför ett köp men känns som att jag provar lyckan med ett lotteri först för har jag tur så kan jag ju faktiskt köpa ett annat amigotäcke till mitt urgoa sto.

  zhintia@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Angelica Karlsson19 maj 2012 21:18

  Hej!
  Nu har gjort allt utom att lägga in bilden på Stömsbergs sida på facebook då det helt enkelt inte funkar!!!!! Men mitt paintsto vill slippa alla dessa insekter och kunna njuta av sommaren ordentligt så därför vill vi vinna det! Är Tösa nöjd så är jag det me:)
  painthast@hotmail.com
  Angelica Karlsson

  SvaraRadera
 38. Bor i Värmland och då vi har mkt knott o mygg är det inte möjligt att ha hästarna ute tidiga morgonar o på kvällen. Som student är ekonomin skral så hoppas på tur i tävlingen.
  Med detta täcke på ryggen
  säger vi tack och hejdå till myggen

  Gillat o delat på Facebook. Lina Nilsson v06lini1@stud.slu.se

  SvaraRadera