lördag 14 april 2012

Glad!!


Bloggen har nu passerat 100 000 läsare!! Jätteroligt!! Nu fick jag ännu mera motivation till att blogga. Men bara en sak om jag får önska: Kommentera gärna mera :)

Vad vill ni veta, skriv både positivt och negativt om ni vill, jag kan ta allt :)

Nu ska jag snart åka till GRS och HEJA FRAM TIRKS ELITLAG I HOPPNING!!

Hörs senare ikväll

Kram


4 kommentarer:

 1. Okej, jag tar och kommenterar lite här! Vill ha lite grunder här, jag som är helt off vad gäller hästar. Vad är det för raser på dina hästar, har du olika raser? Vad heter alla hästarna i stamtavlan? Kan man ta reda på fölets kön, vet ni vad ni får? Hur mycket väger ett föl/ en vuxen häst? Hur mycket äter dom? Ska du tävla nåt i Tierp snart? Grattis till antalet läsare! Superkul! Kram

  SvaraRadera
 2. Och en sak till, du är inte snart 33år som det står på din info... Om jag inte är helt ute och cyklar så firade vi din 33års dag i December:) Tjo:)

  SvaraRadera
 3. Hahaha...
  Dom är halvblod hela högen :)
  Hästarna namn: Hop-Zan, Skywalker, Scarlette, Rod-Rigo
  Nej det kan man inte ta reda på, det är inte som människor ;) Så jag har ingen aning om vad det blir, men jag har beställt ett sto iallafall :)
  Vet inte riktigt vad ett föl väger 70 kg kanske... En fullstor häst väger mellan 500-800 kg
  Hästarna äter massor, totalt ca 15 kg foder per dag. Hö/havre
  Tävling i Tierp 12-13 maj :)

  Ps Jag har ändrat åldern ds

  Kram på dig din mupp ;)

  SvaraRadera
 4. Haha, perfekt, då vet jag det! Håller tummarna för att det blir ett sto då!:) ska du behålla fölet? 13 maj ska jag boka in för att hejja på dig!:) 12 ska vi bort! Måste boka in en date snart, kanske i nästa vecka, du verkade fullbokad nu som vanligt!:) ha det toppen på torsdag på Erik Saade!!! Tjo

  SvaraRadera