tisdag 21 september 2010

Pether Markne träning imorgon :)

Idag har jag ridit Olle, Hop-Zan och Walle dom kändes jättebra =) Det är så roligt att rida Olle och Hop-Zan för dom gör nya framsteg varje dag!! Nu är det snart dax att börja hoppa med båda två... Men jag börjar med Olle för han har blivit så pass stark i sin galopp så nu går den att reglera jättebra =) Hop-zan behöver jobba lite mera på sin styrka innan jag börjar med honom.

Skywalker gick lösgörande idag och kändes kanonbra!

Mikaela red Wince lite lätt på banan, han ska bara underhållas nu, det kommer spekulanter för andra gången på lördag som är väldigt intresserade av honom =) På tisdag ska han besiktas och röntgas på Mälarkliniken!!

På eftermiddagen så var det Nikkies tur att rida, hon rider lektion på TIRK på tisdagar för Sandra Jakobsson! Jag har inte varit med på de två senaste gångerna. Hon hade verkligen tagit sig i ridningen.. Stolt mamma =) Tog en bild (som tyvärr ej blev så bra) men lägger ut den ändå!

Nu ikväll har Pelle och jag varit på buggkurs, det var 5:e gången för mig och andra för Pelle.Det är jätteroligt! Pelle har också börjat komma in i det mycket bättre nu. Nu måste vi träna lite hemma till nästa gång!

Nu ska vi kolla lite på IDOL som vi har spelat in =)

Jag ser väldigt mycket fram emot morgondagen, då ska jag träna med Skywalker och Ponita för Pether Markhne. Vi tar lastbilen dit, Mikaele, Cissi, mamma, Angelika och jag blir det som åker!! Superkul!!

På morgonen ska jag rida Olle och Hop-Zan igen... och vem vet det kanske blir något språng på Olle redan imorgon ;)

Kram och God Natt :)

1 kommentar:

  1. Jag ser fram emot när mina knattar (förhoppningsvis) oxå väkjer att börja på ridskola!

    Hoppas du får fina pass på träningen...

    Kram

    SvaraRadera