torsdag 23 februari 2012

Oj oj oj....

Sååå många läsare och jag har inte uppdaterat något på hela dagen :( Sorry...

Min dag (har som vanligt) gått i ett.

Började dagen med att åka till ridhuset med Blingan och Bosse, det gick jättebra! Mamma kom ner och gick med den ena hästen medan jag red den andra :) Tack!!

Båda hästarna gick bra, Bosse tyckte att jag var lite jobbig idag när jag ställde lite "högre" krav på honom, men när han förstår så gör han det med bravur :) FIN häst!!

Blingan red jag för första gången idag utan att longera innan, hon var pigg och glad och skötte sig kanon, nu har hon börjat att fatta galopp för skänkeln :)

Sandra mockade åt mig idag eftersom jag skulle på möte på jobbet.

Efter mötet åkte jag till min sponsor Skadeservice i Östhammar och fixade lite eller ganska mycket diesel! Jag är så otroligt tacksam att de vill sponsra mig :) Det betyder oerhört mycket!!När jag kom hem så städade jag bilen (det var välbehövligt) gjorde höpåsar. Pelle har bytt olja och oljefilter, kollat vatten och spolarvätska. Så nu är allt klart för mammas och min resa till Göteborg!

Vi åker imorgon vid 9:00. det ska bli såå roligt och skönt!! Bara att sova på hotell är lyx för mig :)
Morgondagen i Gbg spenderas på mässan, finns massor av shopping :) Jag ska bla köpa en ny sadelgjord, tävlingsträns, täcken, uppbindningsgrimskaft till lastbilen. Ja you name it. Finns massor att spendera pengar på :) Men jag måste tänka efter lite eftersom jag faktist är arbetslös.

För övrigt fick jag ett väldigt trevligt och spännande samtal idag, berättar mer om det sen :)

Ska försöka blogga från Götet Men lovar inget Annars på återhörande senast måndag =)

Kram och God Natt!!!

2 kommentarer:

  1. Hur många läsare har du varje dag?

    SvaraRadera
  2. Förlåt för sent svar... Blev helt bortglömt. Jag har mellan 400-600 läsare varje dag :) Det ökar hela tiden, det gör mig jätteglad, jag är ju trots allt bara en vanlig "Svensson" som håller på med den här hobbyn :)

    SvaraRadera