lördag 1 oktober 2011

Lördag!!

I dag började när jag kom hem från jobbet blev det en mysig frukost med familjen. Sen var det dags att ta ut hästarna på en ridtur. Riktigt mysigt var det att rida ut i solskenet.
Red en sväng bort mot Tierps Arena, där det var dragracing i dag. Ganska mysigt att höra mullret från bilarna :)
Hästarna gick jättebra, båda var pigga och glada!!

När jag var klar med ridningen satte jag i gång med stallet, det var extra mycket mockning, jag tog ut det mesta av bäddarna i två boxar.

Jag har också gjort nya bäddar till Hop-Zan och Walle, De har nu flyttat in i stallet =) Walle fick den största boxen eftersom han har en förmåga att rulla fast.

Jag har börjat med att lägga in en massa torv. I morgon ska jag fylla på med spån på "toppen", innan jag började hade jag ut Stalosan i hela boxen. Det binder fukt och håller dålig lukt och bakterier borta!Hop-ZanVårat hus i soluppgången i morse.I dag var det Pelle som stod för middagen hemma -kycklingwok och ris! Mums =) Det är skönt att slippa laga mat ibland!

En fika hos mamma o pappa har vi också hunnit med. Var in en sväng på Tierps nya bageri! Äntligen ett bageri där man kan köpa gott bröd och en massa annat så klart :) Beställde även en tårta till Pelles födelsedag på måndag!

Just det: Jag har klippt gräs och samlat löv också. Bytte det mot ett pass på crosstrainern ;) I morgon blir det ett pass på den igen.

Nu ska vi kika på Fångarna på fortet.
Ha en härlig kväll. Kramar

2 kommentarer:

  1. Oj - inte visste jag att du samlade på löv???!! Vad ska du använda löven till :) /Ewa

    SvaraRadera
  2. Haha.. Jag samlar upp dom i gräsklipparuppsamlaren :)

    SvaraRadera