måndag 10 oktober 2011

Helgens rundor :)

Hop-Zans två första rosetterHop-Zan fick nya skydd i helgenGlad efter felfri rundaJa vilken helg det blev :) Fyra starter, tre rosetter men fyra felfria rundor :)

Jag är så glad att Hop-Zan går så bra, han har verkligen mognat senaste tiden. Han var helt oberörd av att vara borta, visst han gnäggade några gånger men det gör ingenting. Han kunde också slappna av i boxen även fast Walle gick. Det känns så skänt att veta till nästa år när han ska hänga med ut på meeting.

I första klassen hade jag ganska dålig bjudning men han gjorde det han skulle. Vi var felfria :) Till andra dagen så hade jag mera bjudning, men banan var betydligt svårare, jag tycker han gjorde det superbra!!

Skywalker fick bara hoppa 1.10 och 1.20 på söndagen. Han har inte varit som vanligt efter kråkhoppet när han knäckte bakbommen.

I går däremot var han helt som vanligt igen, han ville hoppa och han gjorde det avspänt! Felfri i båda starterna och fick en 8:e placering i 1.20. Jag hade tur på ett par hinder, men det kan man väl få ha ibland. Det gäller att vara i bommarna på rätt sätt ;)

I dag ska allt putsas efter helgen. Båda hästarna vilar. I morgon åker jag till Tette och tränar för Tomas i två dagar. Det blir bara Skywalker som följer med.

Glöm inte att kika på alla rundor längre ner i bloggen :D Kommentera gärna =)

2 kommentarer:

  1. Så fin Hop-Zan är, hoppar högt över 1m hindren :)

    SvaraRadera
  2. Vad fin han är Hop-Zan! När han fattar det där med bjudning får han det nog lite lättare dock. ;)

    SvaraRadera