torsdag 6 oktober 2011

Regn och blåst...

Idag tänkte jag jobba på banan över bommar och små hinder igen.. Det är väldigt trist väder idag, det blåser och regnar. Det har dock inte börjat regna så mycket än så bäst att jag ger mig ut och rider nu.

Nikkie ligger nerbäddad i soffan framför tv:n.. Men hon kan ringa till mig om det skulle vara något..

Ella och Zigge.. 4 veckor gamlaJag är imponerad... Vi behövde bara vänta en timme innan vi var klara på akuten igår =) Skönt.. Nikkie hade virus (som man alltid får höra) och början till öroninflammation.. Det nya botemedlet mot det är alvedon och nässpray :o så vi får väl se om det fungerar... Hon blir hemma resten av veckan iaf, natten har varit jobbig med all hosta.

Nikkie väntar på doktornTyvärr blev det inte så många bilder igår eftersom vi stod inne i stallet.. Men jag var ute på en promenad med honom iallafall, det gick över förväntan =)

Rod-Rigo

Hundarna tyckte att det var mysigt att sitta på Tinas lucka på bilen.. Varmt och skönt var det där :)Det är ett stort problem att Walle är så svår att klippa... Vad ska man göra???? Han är fruktansvärt långhårig, det gör ju att han blir jättesvettig när jag rider.. Jag tror även att han påverkas av att vara så långhårig, han blir inte riktigt sig själv.

Walle är numera en teddybjörn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar