söndag 23 oktober 2011

Nyheter!

Hej alla bloggläsare! Idag är det söndag och jag har fått massor gjort =)

Måste först berätta att vi hade en jättetrevlig eftermiddag hos min numera 70-åriga farbror, smörgåstårta, tårta och en massa hembakta kakor mm... Man behövde absolut inte åka hungrig till jobbet ;) Jättekul att träffa släkten igen, även om vi bor i Tierp allihopa så träffas vi alldeles för sällan.

Dagen: Red båda hästarna direkt på morgonen, Hop-Zan fick en uteritt, han var pigg och glad :) De har skördat skog (eller vad det heter) på ett ställe i närheten, där skrittade jag.. Nyttigt för honom att få lyfta på fötterna =) Sen avslutade jag med lite galopp på åkern.

Skywalker fick gå lite lösgörande arbete idag eftersom jag ska åka och hoppträna mån-tisd för Tomas! Det ska bli jätteroligt!

För övrigt så har Pelle målat lite på huset idag, jag har rensat Nikkies garderob (välbehövligt!) tvättat, städat... Allt är också packat och klart inför morgondagen :) Men imorgon bitti ska jag på ett spännande möte innan jag åker!

Nu på kvällen har vi varit och firat min bästa mamma som fyller år imorgon, så det blev tårta och annat gott idag igen =) Vi fick ta firandet idag eftersom jag är borta och tränar imorgon.Men nu till nyheten......

Om två veckor kommer Little Prince hem till mig på försäljning! Det ska bli jätteroligt. För er som inte vet så är det Sandras häst! http://sjacobsson.blogg.se/Han kommer den 6:e november och stannar tills vidare! Våran första riktiga premiär ihop blir på Peter Eriksson kurs den 12-13 november, sen tävling helgen efter i tre dagar i Hamre! Skoj!!

Natti natti!!!

2 kommentarer:

 1. Stiligt!
  Där fick du till det...

  Försöker dra i lite folk på hemmaplan för att komma och kika på träningen!

  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Roligt med en till häst o tävla... Jag tävlar en regional i stan nu till helgen (29-30/10) , sedan blir det nog inge mer i år... Hade tänkt åka till Södertälje med Maggan, men det blir för dyrt att åka ner själv tyvärr =(...

  SvaraRadera