söndag 18 september 2011

TävlingIdag har vi varit och startat på våra hemmatävlingar i Tierp.. Som ni har läst i tidigare inlägg så valde jag att gå ner i klasserna eftersom han slog sig ordentligt på Kråkhoppet och sen har han varit snorig. Men nu är han frisk =)

Första klassen var en 1.10, fick ett stopp, jag red lite avvaktande och då såg han sin chans direkt (latmask) ;)

I 1.20 red jag honom med mycket mera tryck så han inte skulle komma undan, nu hoppade han felfritt i första fasen, sen fick jag ett ner i fas 2 och då valde jag att utgå.. Jag ville ju bara göra en bra runda.

Han kändes väldigt avvaktande i första klassen, gick inte riktigt fram ordentligt.. Men till andra klassen var han mycket bättre.

Så nu är vi iallafall på rätt väg tillbaka. Det kommer säkert att ta ett par tävlingar till innan förtroendet är tillbaka till 100 %, men det är bara att jobba på =)

Efter tävlingarna åkte jag och Yasmine och kollade vart våra småpojkar ska gå i vinter, Rod-Rigo är ju redan där, men Yasmine ville så klart också se vart hennes häst ska bo. De kommer att gå där hela vintern och sen även stanna kvar på sommarbete!Han är inte så liten om man säger så...

Kram på er

1 kommentar:

  1. Oj, Rod-Rigo blir nog en.. stor storhäst. ;)
    Fin är han!

    SvaraRadera