onsdag 14 september 2011

Solen skiner!

Igår red jag på fm, hann mellan skurarna som tur var :) Båda hästarna fick galoppera på grusvägarna, det gick jättebra =) Jag tycker att Hop-Zan är väldigt duktig som går långa uteritter själv.. Han är bara fyra år.
Men han är nästan snällare att rida ut på, Walle kan få för sig att inte gå, eller så är han rädd för allt.. Men nu har han skött sig bra tycker jag!

När jag var klar i stallet så fortsatte jag inne i huset, städning, vika och hänga tvätt.. Det finns alltid något att göra. Jag hann klart det mesta, det är bara övervåningen kvar :)

Nikkie red på ridskola igår igen, det gick bra.. Hon har Frej just nu, det är en D-ponny.. Han drar tyglarna ur händerna på barnen ibland och det gillade inte Nikkie. Men hon surade en stund och sen fortsatte hon.

Jag åkte till Angelika (en kompis) efter Nikkies ridning, hon ville köpa jultidningar. Hon har flyttat sina hästar så vi träffades i det nya stallet. Det första jag såg när jag klev ur bilen var en lama :O

Men han var så snäll, ingen sån där som spottar på folk ;)

Jag kommer inte ihåg vad han hette... Hmm måste kolla upp det.


Ett lamadjur :)Rolig stil ;)Ebba som Angelika köpte av mig =)

Hop-Zan efter ridpasset igår.Skywalker på en blåsig uteritt.Tott gillar sin nya säng!Nu ska jag gå ut i stallet, idag skiner solen iallafall :) Tyvärr blåser det storm.

Trevlig blåsdag =)

1 kommentar: