söndag 13 november 2011

Peter Eriksson träning!

Snart är den här helgen över. Tiden går fort när man har roligt!

Två dagars träning för Peter Eriksson med båda hästarna. Det har varit jättebra träningar, bra övningar. Vi var fyra grupper och ingen gjorde likadana övningar, det måste ha varit roligt för publiken.

Igår gick båda hästarna superbra =) Mycket markarbete, förvänd galopp, bommar, små hinder, korta och länga galoppsprången mm, mina hästar kändes väldigt lydiga!
Avslutade passet med att hoppa några lite större hinder.

Dagens träning fortsatte på gårdagens jobb. Men nu hoppade vi bana med tre kombination. Fick hoppa en väldigt lång bana 14 hinder och 18 språng, det var väldigt nyttigt. Prince gjorde det jättebra, har hittat lite knappar på honom nu, han är mycket bättre framme för skänkeln och då blir hoppningen lättare. I gruppen som Prince gick i fick vi avsluta med att hoppa en omhoppningsbana :) Det är ju Prince väldigt bra på, så vi fick till en väldigt snabb omhoppning :) Tyvärr tränar man alldeles för lite på det här hemma. det är sällan man får göra det på träning också. Men det är riktigt roligt!

Walle var inte så jätterolig idag. Han tittade väldigt mycket (precis som han kan göra på träning) men idag var det nog värre än någonsin. Tråkigt när han håller på sådär, men det är vanligt när Oramè är pappa har jag hört. Det är inte så mycket att göra åt, bara rida vidare. Hoppas att det blir bättre med åldern. Han hoppade bra mot slutet när han hade lugnat ner sig, vi fick avsluta med att hoppa ett räcke som han höjde mer för varje gång. Nyttigt att hoppa högt någon gång ibland. Det var väldigt bra för Walles självförtroende i alla fall =)



Lastad och redo för att åka!

Nikkie ville gå med Walle efter träningen


Tyvärr är det ingenting filmat från helgen, men jag ska träna för Peter igen i november så då ska vi försöka filma :)

Nu blir det tv resten av kvällen. Trött är bara förnamnet! klockan ringer kl 05:00 i morgon bitti :O

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar