söndag 12 juni 2011

Vilken dag...Ja ibland undrar man vad man håller på med egentligen... Idag skulle jag åka själv till Märsta och tävla Nikki.. Men jag hade tur och fick med mig Heidi! TACK för att du kunde ställa upp med så kort varsel =)

Hämtade upp Heidi i Uppsala, när vi hade åkt en liten bit så började varningslampan för bromstrycket att lysa på lastbilen... shit... För varje gång jag bromsade så tappade jag tryck.. Men jag fortsatte att köra, det var en viktig tävling idag. Jag kom fram, men jag hade nästan inget tryck alls i bromsarna när jag stängde av.

Hur som helst så löste allt sig till det bästa, Nikki fick lifta hem till Niklas Ålund och jag och Heidi stannade kvar och väntade på Pelle som skulle komma och kolla på lastbilen. Som tur var så var det "bara" luftledningen från kompressorn som hade gått av, det kan Pelle fixa själv som tur är =) På vägen hem så plockade vi upp Nikki hemma hos Niklas, då fick jag även tid att pussa lite på Zlatan.

Så Årsta Runsten nästa helg here we come :D

Resultatmässigt idag så är jag supernöjd, startade två 1.20 och hade ett riktigt skitpet i varje.. Men som hon hoppade =) Fina hästen!! Det var långa banor.. Maxtiden i första 1.20 var 92 sekunder... Det talar sitt tydliga språk!

Men helgen har varit bra, tre starter och tre priser med hem.. Det var mycket fel så 4 felarna fick också pris =)

Nu på kvällen har jag ridit Walle, det kändes bra!

Imorgon kommer Tina och skor alla hästar, så det blir en heldag i stallet.. Om allt går dom det ska så åker jag och hämtar lastbilen imorgon kväll.

Over and out ;)

2 kommentarer:

  1. Inget att tacka för, jag kommer ju aldrig iväg på tävlingar annars så det var roligt att faktiskt kunna titta på en för en gångs skull. Och bli dreglad på och nafsad på och solen sken tydligen tillräckligt mycket för att ge mig färg på både armar och ansiktet. :)

    Ridtur uteblev dock för min del pga vidrig magknip. Kunde knappt röra mig i stallet sen.. värdelöst.

    SvaraRadera
  2. Det var jättekul att ha dig med =)

    SvaraRadera