torsdag 30 juni 2011

Mycket som hänt idag..

Imorse när jag skulle ta in de sista hästarna så betedde dom sig väldigt konstigt, jag var på väg till hagen och dom bara sprang och frustade som bara hästar kan ;) När jag vänder mig om så kommer det ett helt gäng med ungdjur som är på väg in på våran gård :o haha helt sjukt... dom var 12 stycken.. Hästarna tyckte att dom var skitläskiga ;)

Jag gick hem med bara Plexus, Walle och Issy fick gå kvar (annars hade jag aldrig fått in dom i stallet) Sen fick jag gå ut och försöka få bort ungdjuren från våran gård, det gick jättebra =) Ni ser på bilderna...

En annorlunda start på dagen kan man säga...

Idag har både Issy, grodan och Nikki åkt :( Det känns så tomt nu.. Men jag hoppas att de nya ägarna kommer att trivas med dom. Nikki är inte såld, hon åker bara hem en vecka.

Imorgon bär det av till Sunne för en hel helg med tävling :D Ska bli såå roligt!!! Vi ska även försöka ha lite semester, tyvärr ser det inte ut som att det ska bli så bra väder, men vi får hoppas att det kan ändras.

Nästa vecka kan det hända något riktigt bra för mig om allt går som det ska ;) Håller tummarna för att det kan bli en vändning på all otur nu =)

Kram och god natt!!

Några ungdjur på vift..På väg bort från gården.Mumsigt med säd ;)Stora Rod-Rigo

2 kommentarer:

  1. Jädrar, vad han vuxit på sig!

    Finns det möjligen en skvätt bonde kvar i dig sedan skolåren ;)

    Lycka till i helgen!

    SvaraRadera
  2. Lycka till i helgen och hoppas att ni får fint väder!

    SvaraRadera