tisdag 5 juni 2012

Herregud vilket dygn!


Hej!

Om ni har läst mitt tidigare inlägg så vet ni ju vilken kväll/natt jag hade igår. Rullade in på gården med lastbilen kl halv fyra i morse. Kom i säng kl fyra, somnade typ på en gång :)

Klockan ringde 07:30, då var det bara att gå upp och åka iväg med Scarlette och Indo-Letto till Gurresta Semin, hon ska ju betäckas om. Medan jag var där så bytte jag hingst igen, såg en såå fin bild på en hingst som jag fastnade för på en gång :) Berättar mer om det senare.

Sen hem därifrån, åt lunch lite snabbt. Startade upp lastbilen igen för att köra grannens tre sista hästar till Upplands Väsby, passerade Läby Motor för att dra år bultarna i nya däcket (som man ska göra efter ca 10 mil) sen åkte jag vidare.

Väl framme så lastade vi ur hästarna och Kicki visade mig runt lite snabbt. Sen var det bara att åka hemåt igen.

Kom hem strax före 19. Helt slut känner jag mig nu.

Men det är bara att bita ihop, hoppa in i duschen och göra sig redo för jobb 21:00- 09:00

Mina hästar har fått vila i två dagar pga att det har blivit så struligt (hade inte räknat med att behöva köra hästar i dag också) men men det är som det är, blir inte alltid som man har tänkt!

I morgon åker jag med alla tre ner till tirk och rider, så det blir en tur med lastbilen i morgon igen :)

Jag ska försöka blogga så mycket jag orkar, men det är en helt sjuk vecka med jobb som jag har framför mig. Jobbar tis-, ons-, tors-, fre- och söndag natt! Tiden som jag är ledig måste jag ägna åt hästarna. Men det ska nog bli en och annan uppdatering.

Återkommer också om det nya hingstvalet som känns HELT rätt :)

Kram på er

1 kommentar:

  1. Men gud så struligt med kratta i däcket å allt... stackare. Vilken hingst blev det nu då? Jag har ju ändrat mig också så det blir Contant Q på Lisel som det ser ut nu :) (tyvärr missade jag preci en brunst så jag får vänta till nästa check den 18/6) Och JO, ska du till Årsta-Runsten och tävla ? :)

    SvaraRadera