onsdag 5 augusti 2009

Tävlingsdax!!!Oj vad tiden går - Har inte skrivit på några dagar igen - sorry.

Vi hade en jättetrevlig minisemester i Vimmerby, synd bara att tiden går så fort. Den här resan gör vi gärna om. Ovan ser ni bilder från Nils Karlsson Pyssling och när vi ser en föreställning hos Pippi vid Villa Villekulla. Allting var otroligt bra ordnat, det enda vi kom fram till efter första dagen var att man skulle ha med sig stolar!! Det fanns annars bara stenar att sitta på.

Men nu är vi i alla fall hemma och allt rullar på som vanligt. Vi är nu inne på våran sista semestervecka.

Igår var jag ner med alla tre hästar till TIRK och hopptränade. Tyvärr så fick man varken rida på lilla eller stora banan, det gjorde att vi fick hoppa i ridhuset! Tyvärr!! Men det kändes bra. Hade nog önskat att Zlatan skulle ha hoppat lite bättre men men... Dom andra två kändes jättebra!

Idag har vi bara skrittat ut på Skywalker och Scarlette. Zlatan har bara varit ut och promenerat för hand. Jag vill att han ska vara lite extra pigg till imorgon.

Det blir premiär för Zlatans - han har aldrig tävlat - Han ska hoppa en 1 m nere på Kråkhoppet i Tierp.

Skywalker och Scarlette startar varsin 1.20 på fredag och lördag!! Håll tummarna för att det går bra!!

Nästa helg ska Skywalker starta i Gävle. Han är anmäld till 1.20 fredag och lördag, de 16 bästa 5-åringarna går vidare till en final som rids på söndagen, vi får väl hoppas att vi kommer vidare.

Nu är det strax läggdags så man orkar upp imorgon. Klockan 07.00 ska lastbilen rulla från gården.

På återskrivande....

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar