onsdag 12 augusti 2009

Kråkhoppet!

Nu har jag slarvat med bloggandet igen...

Tävlingarna på Lördagen gick också jättebra. Scarlette var felfri och vi kom på en 3:e plats, Skywalker var lite stressad av att Scarlette var med så han var spänd på framridningen. Sprang mest och gnäggade efter henne - inte alls koncentrerad på vad jag ville. Slappnade ändå av lite när han kom in på banan. Vi fick ett nedslag på sista hindret, jag vet egentligen inte varför men men. Jag är i alla fall väldigt nöjd med hela helgen!

Det är så himla roligt att Scarlette är tillbaka igen. I morgon ska jag åka med henne till en equiterapeut som ska få gå igenom henne nu när hon har kommit igång igen!

Idag fick jag besked att jag har kommit med på hoppträningar för Lotta Björe hela hösten!!!! Träningarna är på Sylves anläggning varannan tisdag med start v.36.

Nu laddar jag om för ytterligare en tävlingshelg! Gävletravet nästa - kanske låter lite konstigt men det är hopptävlingar på gräset inne i mitten av travbanan. Det är min gamla klubb GRS som anordnar tävlingarna.

Jag åker bara dit med Skywalker. Han är anmäld till 1.20 på torsdagen (kval 1 för 5-åringar) Sen till kval 2 som också går i 1.20 på fredagen. De 16 bästa 5-åringarna går vidare till en final som är på Lördag. Vi får hålla tummarna för att han går bra och att vi slipper regn.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar