söndag 15 augusti 2010

Kanonbra helg!!

Lånad "maskot" av Nikkie, tyvärr byts den ut då och då ;)Främmande på gården när vi kom hem... FY!!!Ponita i väntan på startVilken kanonhelg jag har haft! Superfina hästar!!!

Startade Ponita i 1.10 i torsdags, felfritt, en riktigt bra runda!!
Wince 1.20 med två nedslag, jag var kanske lite "mesig" i ridningen..
Ponita 1.20 med två nedslag men en jättebra runda ändå!

Fredag gick Ponita 1.20 felfritt!! Kalasrunda =)
Wince 1.20 4 fel, också en jättebra runda!
Walle 1.30 med 4 fel, han var lite överladdad efter att ha stått på lastbilen länge och väntat. Hoppade super!

Lördag startade jag bara Walle i 1.30, vi var felfria =) Den bästa runda jag någonsin gjort på honom =) Riktigt nöjd!! Nu är vi färdigkvalade till Flyinge!! Jippie!!!

Söndag: Walle gick 1.20 med ett stopp, hmm han testade nog bara mig ;) men det gör inget för han hoppade så pass bra övriga delen av banan, alla kan inte gå som tåget jämt..

Ponita: 1.20 tyvärr 4 fel, hon tittade lite på hinder 8a så hon hann inte upp med frambenen, såå himla synd då hon hoppade kanon!

Wince gick 1.25 felfritt, 11 hinder 14 språng!! 12placering =) Jättebra!! Hoppade mycket bättre när det blev högre! Så himla nöjd!

Nu är man helt slut.. Men det har varit en jätterolig helg, och jag är supernöjd med nya lastbilen!! Nu laddar vi om för Lidköping om två veckor, dit åker jag med Walle och Ponita :)

Vill också tacka alla som har kommit till mig i helgen och berömt mig för jättebra ridning och fina hästar! Det uppskattar jag väldigt mycket..

Filmer kommer upp i bloggen ikväll!!

Kram på er

2 kommentarer:

  1. Verkligen kanonridning av dig i helgen!! ;) GRYMT!!! Men Wince kom 11:a...;) måste vara korrekt med resultaten ju...firade faktiskt med lite ********** ;) Precis som jag sa på tävlingarna!! Hahahaha

    Kram!!!!

    SvaraRadera
  2. Haha ja helt korrekt =) Det måste jag ändra!! Själv firar jag helgen med ett glas vitt!! Det är jag värd =) Hästarna firar med morötter, ngt nyttigare ;)hihi

    SvaraRadera