onsdag 25 augusti 2010

Lidköping hela helgen :)

Nikkie med sin nya cykel som hon har fått av mormor o morfar!


Fullt upp har det varit i veckan. I måndags hopptränade jag Ponita, som ska med till Lidköping i helgen. Hon kändes jättebra!!

Walle hoppade jag igår, inte så högt utan jag ville mest bara känna att han kändes pigg och fräsch =) Och det gjorde han verkligen..

Olle har ridits varje dag den här veckan, han har skött sig jättebra, det börjar gå riktigt bra med honom nu.

Hop-Zan har bara vilat, vi var till Mälarkliniken med honom i måndags för att kolla hans tänder och vaccinera. Han var väldigt vass, så veterinären raspade till tänderna, så nu ska dom vara lena och fina =) Han tyckte nog att det var skönt för nu äter han mycket bättre. På måndag kör jag igång med honom igen!

Wince känns också jättebra! Hade en spekulant som provred honom idag och det gick bra. Hon ska prova honom en gång till..

Igår började jag och min bror på buggkurs i sveasalen i Tierp! Det va riktigt roligt :) 13 veckor framöver så ska jag försöka lära mig att bugga, men det ska nog gå bra ;)

Imorgon åker vi till Lidköping! Det är 3-dagars meeting. Jag åker med Ponita och Skywalker, det ska bli riktigt skoj! Mamma, Mikaela och Angelika åker med.. Nikkie får tyvärr stanna hemma för hon är lite hängig..

Tävlingarna kommer att gå inomhus pga mycket regn, men det gör inte mig någonting.. Ska bli mysigt att rida inomhus igen.. Och då behöver man inte oroa sig för att tävlingen ska regna bort heller.

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan därifrån =)

Kramar

2 kommentarer:

 1. Lycka till nu, jag håller alla tummar!
  Kul att det går bra med olle!
  Kram tette

  SvaraRadera
 2. Ja det är riktigt roligt!! Är taggad att komma hem och rida honom igen =)
  Helgen hittils kan man ju bara gilla!! 4 starter 4 felfria ritter med pris :)

  SvaraRadera