fredag 11 maj 2012

Så här gick det till.....

Ja det gick till på ett helt sjukt sätt....

Sandra och jag var i stallet och klippte Hop-Zan, vi var klara vid 19:45, sen stod vi utanför och pratade fram till 20:10, då sa jag: Nu måste jag gå in och kolla på Let`s Dance... Vilket jag gjorde, jag hann även med att snabbt blogginlägg.

När jag satt i soffan så kom Pelle och undrade om vi skulle gå ut och fodra, då var klockan 20:55,ja sa jag och vi klädde på oss och gick ut..

Pelle gick till bilen för att hämta ett papper och jag gick ut i stallet, såg att Scarlette låg.. Tänkte att nu är det på gång :) Började gå ut mot Pelle för att berätta, men vände och ville kolla att Scarlette mådde bra, öppnar dörren och där ligger en fölunge :O Gissa om jag fick en chock!!!!

Sprang ut och ropade till Pelle, Nu har hon fölat :D Hans svar var: Är det sant? Är det redan klart? Ja och det var det ju!! Duktiga Scarlette...
Hon hade nog bara väntat på att Sandra och jag skulle sluta prata så att hon fick föla i lugn och ro!! Jätteskönt att hon klarade allt själv..
På drygt en timme stod den lilla fina på sina egna ben, han bajsade och drack råmjölk.. Mer kan man inte begära :)

Nu vill jag bara vara där ute och pussa på honom, men nu behöver dom lugn och ro tillsammans!! Mo roch Son!! Måste också berömma SCARLETTE som är bästa mamman :) Love You!! Bilderna talar sitt eget språk, vilken goding!!

>

3 kommentarer:

  1. Men jag döör, vilken sötnos!! Vad skönt att allt gått bra och att Scarlett är såå duktig!!!

    SvaraRadera
  2. Men va söt. Och lik scarlette :) grattis till duktiga scarlette & hästägarna :)

    SvaraRadera
  3. Det gick undan! Grattis :)

    SvaraRadera