söndag 17 juli 2011

Tierps Ryttarklubb i Elitserien 2012!!

Ja vad ska man säga?? VILKEN FANTASTISK HELG!!! Tierps Ryttarklubb är tillbaka i elitserien 2012..

Här kommer en summering av denna helg...

Började med att starta en 1.35 på fredagen, fick ett nedslag i omhoppningen, synd för Walle hoppade super =) Slutade precis utanför placering..

På lördagen var det dax för laghoppning omg 2 Div 1.. Första omgången reds i Falun för ca 4 månader sedan, då slutade vi trea..

Vi som red i laget var: Helena Eriksson-Luciano, Rebecca von Knorring- Balla Bums (Stavfel?) Sandra Jacobsson- Little Prince och jag på Skywalker.. Tre av oss var felfria, det räckte till seger :D Såå roligt!!

Idag (söndag) red vi omgång tre, vi ställde upp med endast tre ryttare, Helena, Sandra och jag... ALLA red FELFRITT :D Grymt bra!! Vi vann idag också..

Så vi vann omgång två och tre och vann även totalen, så nästa år är vi i Elitserien =)

Vilken helg vi har haft!! Sandra debuterade även 150, med en kanonrunda som tyvärr slutade med avfallning pga att Mirantos snubblade efter näst sista hindret som var en vattengrav.. Såå tråkigt för det såg så bra ut..

Stort Grattis till Helena som tog pris i alla klasser som hon red och var nolla hela meetinget igenom!! BRA jobbat!!

Prince och Sandra har också varit grymma i helgen: Seger i fredagens 1.20 hoppning, sen felfria i lagets båda omgångar! Grattis!! Fyra blågula med hem :D

Känns väldigt bra att vara tillbaka i Tierp nu, vi ska fortsätta ha bra sammanhållning för det blir så mycket roligare då!! Den här helgen har varit oslagbar på alla sätt!!

Jag är så GLAD att ha tillbaka min lastbil också, den är bara BÄST :D

Det var allt för mig just nu, hoppas ni får läsa om oss i tidningarna också ;)

Kram på er!!


Tre blågula med hem :DFina blommor!Alla Tirkare samlade för en trevlig middag på Smedjan på lördagskvällen =)Fiina Skywalker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar