torsdag 28 juli 2011

Kan nog inte riktigt förstå...
Min dröm kan nu komma att förverkligas =) Jag har alltid velat ha en häst efter Indoctro. Nu är mitt alldeles egna sto dräktig med just Indoctro :D Jag kan knappt förstå att det är sant. Igår fick jag det klart för mig - att så är det!!

Nu hoppas jag att allt går vägen. Allt såg bra ut och hon har passerat de mest kritiska dagarna. Min högsta önskan är nu att det blir ett sto. Men egentligen blir jag glad för vilket som!

Vill också berätta att Skywalkers pappa Oramè är en av Indoctros godkända söner :)

Det är jag, mamma och min bror Kristoffer som kommer äga underverket!! Tack för att ni gör detta möjligt, utan er hjälp hade jag aldrig haft råd med det här.

Nikkie frågade mig i dag: Mamma hade Scarlette en bebis i magen?? Ja sa jag... Men då kanske jag kan få den av dig?? haha barn är väl för gulliga? ;)

Nog om det. Om precis en vecka i dag så ska vi åka och hämta Ella!! Som vi längtar. Hon är såå söt, hoppas nu att hon kommer trivas hos oss =)Nej nu ska jag vara lite social med Pelle, imorgon blir det extrajobb, men först ridning på fm med Sandra...

Just det: Sandra åker ner till Douglas Linderlöw och jobbar om ca tre veckor!! Jättekul för henne... Blir lite tomt här till en början, men man vänjer väl sig ;)
Hoppas hon kommer tillbaka hit sen :D

Kram på er

3 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att din också har sin bebis kvar! Hoppas också på ett sto.. Tycker jag vi borde få efter årets killar :P

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Visst är det bra med föräldrar ibland eller hur :)
  Ewa

  SvaraRadera