måndag 18 juli 2011

Måndag...

Idag har det varit endel att ta rätt på efter tävlingen. Men nu är allt klart, sadelkammaren är städad och allt är putsat. Idag hade jag bara en häst att rida så det gjorde jag efter lunch. Det var Nikki :) Hon har blivit så lugn och fin!!

Snart dax att dra till jobbet :)

Ha en bra dag!!

2 kommentarer:

 1. Grattis till eliten ! Vilken kanonhelg ni har haft :)
  Hälsningar Cattis

  SvaraRadera
 2. Hej! Men, jag kommenterade ju här för rätt länge sen och skrev under med min bloggadress? Nåja, jag har följt dig väldigt länge i alla fall! :)

  Det är bra med mig! Jag har tagit en liten paus från hästeriet då Hasse för snart tre år sedan blev sjuk (fick ett kraftigt virus+allergier, vilket han behandlas för nu men det ser mörkt ut) och Emma fick åka till Anita Sande för att testa sina vingar internationellt. Under tiden har jag fokuserat på att ta min juristexamen och jobba extremt mycket.

  Meen, nu är jag back in business igen! Jag saknar ridningen så hemskt mycket, och Emma gjorde inte riktigt dom resultat vi hade hoppats på. Hon har gått helt okej liksom, men inte mer än det, och det känns så dumt att köpa en häst när jag redan har en så fin. Jag ska tävla henne i Gislaved i helgen sen tar jag hem henne!

  Hur mår du? Det är så kul att följa dig här, Walle ser verkligen superfin ut och du rider otroligt bra! Det har du iofs alltid gjort. :)

  Jag hoppas att vi ses i Tierp i augusti?

  (nu blev det här ett jättelångt svar.. :P) Kram!

  SvaraRadera