tisdag 9 november 2010

Snöööö och storm....

Idag har första snön anlänt, jag gillar verkligen snö, men inte när det är full storm samtidigt.. Hade inte ens hunnit byta till vinterdäck på bilarna, men nu är det fixat!

Pelle håller på jobbar för fullt ute, igår gjöt vi plattan, det blev jättebra! Jag kände mig väldigt taskig när jag var tvungen att åka och jobba precis när betongbilen kom, men jag hade nog inte gjort så mycket nytta iallafall ;)

Jag har lagt om planen vad det gäller hästarna. Dom får vila nu istället, så hoppas jag att vintern kommer ordentligt inom en månad. Jag kommer att sätta igång Walle och Hop-Zan i mitten på december igen. Då får jag mer tid till markarbete inför tävlingssäsongen.

Olle kommer att åka tillbaka till Vetlanda nästa vecka, jag hoppas att det ska gå bra för Johanna med honom =) Men det gör det säkerligen!!

Idag har Nikkie ridit på TIRK igen, nu var Sandra tillbaka som ridlärare, det uppskattade barnen! Nikkie hade lite problem med att både rida och lyssna samtidigt idag, men så är det med barn ibland ;)Blir nog bättre till nästa gång.

Jag ska strax åka iväg på buggkurs, har missat några gånger nu, hoppas att stegen sitter kvar haha

Imorgon ska jag och Cissi ha friseringsdag på alla hästarna, det behövs verkligen!

Till er som läser: Ni får gärna lägga en kommentar så jag ser att ni har varit här ;) Det är alltid roligt, jag har ingen aning om vilka som läser min blogg så därför vore det skoj =)

Kram på er

4 kommentarer:

 1. ...och som du säkert förstått så är jag hos dig vareviga dag! ;) Kram tillbax.

  SvaraRadera
 2. Jag läser allt du skriver :)
  Jättespännande att följa hur det går med hästarna!

  SvaraRadera
 3. Jag läser så klart!!! Kram på dig kompis!!!

  www.stallbacktorp.se

  SvaraRadera
 4. Hur kommer det sig att Olle inte ska stanna kvar längre hos dig ?

  SvaraRadera