lördag 23 augusti 2014

Bättre sent än aldrig ;)


Hej på er :)

Här kommer en kortare uppdatering om vad som har hänt den senaste tiden.

Som de flesta säkert redan vet så har jag och Tomas tagit över Elingbo. Det känns jättebra att bo här igen. Vi har lagt ner en hel del tid på att snygga till på gården och en massa annat fix. Nu har vi boat in oss riktigt ordentligt och vi trivs jättebra!

Problemet jag hade här var att jag inte hade tillräckligt med hagmark till hästarna. Men det har också löst sig. Jag arrenderar en jättefin beteshage i Eskesta, sen hyr jag hagmark här hemma bakom grannen :)
Alla hästar har blivit jättelugna sedan vi flyttade hit. Ilanta trivdes verkligen inte i Orkebo, vet inte varför men hon är som en helt ny häst nu.

Det som också är skönt här är att vi har en ridbana. I Orkebo fanns det bara ridhuset att rida i. Självklart jätteskönt med ridhus, men jag tycker att hästarna måste få ridas ute på vår/sommar/höst.Nu till hösten är det dags för Sirre att bli inriden. Jag har lejt bort det till Niklas Ålund eftersom jag känner att jag inte riktigt har tid.
Nästa vecka ska jag börja sätta igång Roddan igen. Han ska hoppas in :) Det ska bli jättespännande!

Det har tyvärr inte blivit jättemycket tävlingar för mig den här säsongen, men dem som jag har varit på har det gått jättebra. Ilanta har verkligen gått från klarhet till klarhet. Förra helgen debuterade vi 1.20 på Kråkhoppet i Tierp. Första starten i 1.20 blev det ett nedslag. I andra 1.20 så hoppade hon felfritt :) Jag är verkligen jättenöjd!
Om två veckor åker vi till Gestrike sportryttare över helgen. Det ser jag fram emot.


Idag är det ingen vanlig dag...... Det är Nina och Jimmys dag. De ska nämligen gifta sig och vi ska få gå på bröllop :) Det ska bli jätteroligt att ta på sig fina kläder, det händer inte alltför ofta.
Jimmy är en jättebra kompis till Tomas och i och med det så har jag och Nina också "funnit varandra"
Det kommer att bli en helt underbar kväll i kärlekens tecken.
Nu måste jag gå och börja göra mig iordning.

Hoppas ni har fått en liten inblick hur det ser ut i alla fall.

Ha en fantastisk lördag för det tänker jag ha :)

Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar