tisdag 16 mars 2010

Full fart!!

Hej!!

Nu har det gått ett tag sen jag bloggade sist.. Men det har hänt endel nu, så då kan jag skriva lite mer istället :)

I torsdags åkte Pelle och jag på en 24-timmars kryssning med Birka Paradis.. Det var en kort men rolig resa.. Vi åt tre rätters middag på kvällen, efter det bestämde vi oss för att vila en stund! Vi glömde helt bort att ställa telefonen på alarm så kl halv ett på natten vaknade vi... hmm behövde nog sova ;) Hur som helst så gick vi upp och duschade och gjorde oss iordning för Disco.. Kul hade vi iallafall.. Kom tillbaka till hytten halv fyra och somnade som två stockar igen.

Upp igen kl nio och åt en helt underbar frukost, pigga o glada!! Efter det hade vi bokat in oss två timmar på relaxavdelningen. Det var såå skönt.. Bubblade både inomhus och utomhus :) ute blev det lite kallt om öronen, men annars var det superskönt!

En kort men väldigt skön tripp! Kom hem med ny energi att lägga på hästarna..

Fredag kvällen blev väldigt lugn.. På lördagen var det dax att rida igen.. Tyvärr kunde jag bara rida Walle för att Zlatan hade tappat en sko..

På söndagen kom hovslagaren och skodde Walle och slog på två tappskor, en på Zlatan och en på Olle.. Sen var det bara att tuta och köra igen.. Fick faktist det första "lilla" bakslaget med Olle på kvällen när jag skulle skritta på honom, han var jättespänd av någon anledning så jag valde att bara hänga på honom tills han lugnat ner sig.

Igår var jag själv till ridhuset med Zlatan o Walle, det gick riktigt bra. Red Zlatan först så han skulle bli lite trött, visste inte riktigt hur han skulle reagera när jag skulle lasta ur Walle. Men som sagt det var inga problem alls!! Jag markarbetade båda hästarna och det kändes bra.

Idag startade jag med att åka till Älvkarleby och träna för Anita Sande med Walle! Det gick bra, fick väldigt bra tips och hjälp, så nu är motivationen på topp igen :) Förövrigt tyckte Anita att jag hade en jättefin häst.. Alltid lika kul att höra..

När jag kom hem fixade jag stallet och sen var det dax att hämta Nikkie på dagis. När Pelle kom hem från jobbet stack jag till ridhuset för att trimma Zlatan. Han var lite motsträvig till en början men gick riktigt bra på slutet.

När jag kom hem så var det bara Olle kvar.. Idag var han som vanligt igen och vi var ut och skrittade på vägen för första gången. Det känns skönt. Snart ska han få åka med till ridhuset :)

En lite tråkigare nyhet är att Scarlette var halt när jag tog ut henne i hagen i måndags, så jag beslutade för att åka in med henne till Mälarkliniken igen. Redan på torsdag fick jag en tid. Så jag hoppas på att få en "dom" då även fast den kan vara tråkig, men ändå bättre att få veta än att bara gå och hoppas..

På lördag är det dax för tävling igen, i Falun. Det är Walle som ska starta 1.20 och 1.30.. Roligt!!!

Nej nu ska jag hoppa i säng, det har varit en lång men väldigt givande dag :)

Natti natti

2 kommentarer:

 1. Kul att träningen gick bra för Anita!
  Mindre kul med scarlette, så synd :-(
  Låter som du ocj Pelle hade en trevlig tripp!!!!
  Kram tette

  SvaraRadera
 2. Ja det känns skit rent sagt!!!
  Vi hade en jättebra kryssning, alltid nåt =)
  Kram

  SvaraRadera