fredag 12 februari 2010

Hopptränat... Ny häst har anlänt...

Hej Hopp!!!!

Igår var jag till ridhuset och hoppade Walle och Zlatan!! Det gick så himla bra. Båda hästarna hoppade super =) Zlatan har ju varit lite av den långsamma typen och lite nonchalant men igår när jag hoppade fick jag en riktig AHA upplevelse. Det är såå himla roligt när man får den känslan!! Båda hästarna gick kanon!! Det känns väldigt bra inför morgondagens tävling i Strömsholm.

Idag har nya hästen anlänt till stallet :) Han fick det gulliga smeknamnet "Olle" av stalltjejorna Mikaela och Cissi ;) Han verkar trivas som fisken i vattnet, han är väldigt lugn och sansad. Bilder kommer efter detta inlägg.

Mikaela och Cissi har varit jätteduktiga idag =) Mikaela red båda hästarna på morgonen för jag var på en väldigt intressant föreläsning på Tierps kommun!! När jag var klar hämtade jag Cissi i Tierp och åkte raka vägen hem för att förbereda mat till Börje, Johanna och Matilda som kom med nya hästen. Medan jag gjorde det så fixade tjejorna det sista med packning inför morgondagen. Smörjde, packade allt och fixade till Walle. Så nu sitter vi här jag, Cissi och Pelle med varsin dator.. Bara kvällsfodringen kvar.

Ikväll blir det Let`s Dance och sen soooova... Klockan ringer 05:00 imorgon bitti...

Skriver om tävlingen imorgon =)

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar