onsdag 2 december 2009

Tomtetider :)

Äntligen är alla mina tomtar på plats!! Det är höjdpunkten på hela året!! Det tar ungefär sju timmar att få fram alla, samt plocka undan alla prydnadssaker man redan har uppe. Sen måste man ju passa på att städa samtidigt..

Det har varit två dagar av rejäl förskyldning, men nu börjar jag komma tillbaka igen.

Skywalker har tyvärr gjort sig illa, imorse när Mikaela skulle rida upptäckte hon en svullnad mellan hans framben... Väldigt konstigt för igår hade han ingenting.. Det enda jag skulle kunna tänka mig är att han har fått en rejäl spark av Plexus. (shettisen) För dom brukar kunna leka ganska hårt ibland. Ser det inte bättre ut imorgon bitti så måste jag ta ut veterinär som får ge honom antiinflammatoriskt. Så synd för jag har precis fått igång honom efter fyra veckors vila!

Zlatan går väldigt bra just nu! Det känns jätteroligt. Jag rider inte honom så mycket själv längre.. Mikaela ska ha honom på foder, så att hon också får en häst att träna och tävla på. Jag kommer också att tävla honom lite nästa säsong..

På söndag åker unghästarna hem.. Nu är dom färdiga för den här gången. Det har gått jättebra!! Det ska faktist bli lite skönt för nu när kylan kom är det väldigt mycket mera jobb med att köra vatten, det fryser efter bara någon timme..

Nu ser jag väldigt mycket fram emot lördag... Då kommer Tette och hela hennes familj till oss för att umgås och äta god mat!!

Kramis

Nedan lite bilder från ridhuset och på min tomtesamling :)1 kommentar:

  1. Det ska bli så KUL att komma till er i helgen!!!!!
    Ser att vi har ett till stort intresse tillsammans-TOMTAR!!!!!!!! Jag ÄLSKAR Tomtar, men har inte hunnit få upp mina ännu. Tur att jag får lite insperation av dig då!
    Kram tette

    SvaraRadera